Nume
Parola
Vizualizări: 2711
Vor fi anunţate cele 20 de localităţi de pe ambele maluri ale Nistrului care vor implementa proiecte de infrastructură socială, cu sprijinul UE
12 Noiembrie 2015 — CINE: Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)

CE: În cadrul Mesei Rotunde vor fi anunțate comunitățile de pe ambele ale Nistrului în care vor fi implementate proiecte de infrastructură socială, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Reprezentanții comunităților beneficiare vor primi certificate pentru realizarea proiectelor. Totodată, vor fi organizate sesiuni de discuții despre aspectele tehnice de realizare a proiectelor.

UNDE: Hotel Jolly Alon, Sala de Conferințe, etajul 1, strada Maria Cebotari 37
CAND: Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 11.00

IMPORTANT: Proiectele au fost selectate în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Programul își propune să sporească încrederea între oamenii de pe ambele maluri ale râului Nistru prin susținerea activităților comune în două domenii cheie: dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea infrastructurii. În perioada 2015 - 2018, vor fi modernizate 30 de obiecte de infrastructură. La etapa actuală, pentru finanțare au fost selectate 20 de proiecte de pe ambele maluri.

La eveniment vor participa: Pirkka Tapiola, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Narine Sahakyan, reprezentă permanentă adjunctă PNUD Moldova, reprezentanți ai comunităților de pe ambele maluri, în care vor fi implementate proiectele, precum și mass-media.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe: Irina Perciun, Specialist în comunicare și relații cu mass-media, Programul UE-PNUD de promovare a încrederii, tel.: 069 120234, e-mail: irina.perciun@undp.org