15:53:45 23.04.2024
Stiri

Tânărul bănuit de omorul studentului basarabean la Iași a fost ARESTAT pentru 30 de zile. Care este versiunea suspectului

Social 11.11.2015 18:30 Vizualizări1658 Autor: Stela Mihailovici
Tânărul bănuit de omorul studentului basarabean la Iași a fost ARESTAT pentru 30 de zile. Care este versiunea suspectului ziaruldeiasi.ro


Principalul suspect al crimei înfiorătoare produse într-un cămin studențesc din Iași, unde a fost înjunghiat mortal un student basarabean, iar altul a fost grav rănit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aurelian Giosan nu-și recunoaște faptele și susține că este, de fapt, victimă, nicidecum asasin. Acesta afirmă că un alt coleg, prieten cu el, dar dintr-un cămin alăturat, ar fi autorul masacrului.

Reporterul Ziarului de Iași a reușit ieri să discute cu tatăl studentului rănit, care a povestit că în seara premergătoare crimei, în cameră cu băieţii era şi un bun prieten al lui Casian, care locuia în acelaşi cămin, şi care ar fi stat cu ei până pe la ora 11.45.

„A stat cu el până la miezul nopţii. Presupusul agresor era în pat: se scula, se culca la loc, pleca, tot aşa. Cred că avea planul gata făcut şi băiatul ăsta îl încurca, şi din cauza asta nu îşi găsea locul. Oricum, băieţii spun că avea probleme cu banii, că amaneta lucruri şi, din ce mi s-a spus, băiatului meu îi lipsesc laptopul şi banii din portofel, pe care îi avea la el”, a povestit bărbatul.

Polițiștii l-au reținut pe bănuitul Aurelian Giosan în orașul Roman, în casa unor rude. Acesta a fost localizat după ce oamenii legii i-au interceptat telefonul. Tânărul l-a sunat pe tatăl său dintr-o pădure de lângă Roman și l-a rugat să vină să-l ia pentru că s-a rătăcit.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md