Ce zice SIS despre presupusul document publicat de Usatîi

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a venit cu un comunicat de presă după ce Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a publicat un presupus un act care ar fi fost trimis încă în luna mai președintelui Nicolae Timofti de către Mihai Balan, directorul SIS.

“SIS nu a pregătit aşa numitul „studiu operativ” la Ministerul Afacerilor Interne şi nu a remis în adresa Preşedintelui ţării o astfel de scrisoare. Serviciul de Informaţii şi Securitate va demara investigaţii şi va sesiza organele competente ale Republicii Moldova pentru elucidarea cazului respectiv”, se menționează în comunicatul de presă.

Menționăm că, conform actului făcut public de Usatîi, SIS l-ar fi informat pe președintele Timofti despre mai multe ilegalități practicate la nivel înalt la Ministerul de Interne.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.