După multe teaser-e şi leak-uri, avem parte, în sfârşit, un trailer oficial pentru filmul Warcraft. După probabil vă aşteptaţi, filmul este plin de CGI şi de scene de luptă, punând accentul pe câteva detalii interesante. În prima parte a trailer-ului, putem vedea un grifon care transportă două persoane către un turn, însă nu ştim exact numele locaţiei.

Pe parcurs avem ocazia să observăm Stormwind, capitala oamenilor, unde se regăseşte „Cathedral of Light” (Catedrala Luminii). Vocea de pe fundal menţionează că „forţe întunecate se abat asupra oamenilor”, în timp ce un Orc atacă un grup de soldaţi. După câteva scene de luptă, trailerul ne transportă în Draenor, unde îi putem vedea pe Durotan şi pe Orgrim Doomhammer. Cel dintâi povesteşte cum lumea orcilor moare, aceştia neavând unde să se întoarcă.

Aşezămintele orcilor sunt devastate, iar verdele de pe cer ne indică faptul că demonii din Burning Legion probabil nu sunt foarte departe. Trailer-ul mai include câteva personaje interesante, precum fiul lui Durotan, Thrall, care în joc ajunge la un moment dat unul dintre cele mai importante personaje. Filmul Warcraft va debuta pe marile ecrane în data de 10 iunie, anul viitor.