08:37:30 25.04.2024
Stiri

Scrisoare la „Comunistul”: „Toată speranţa e în voi, comunişti! Chișinău-Moscova-Chișinău”

Politică 08.11.2015 11:26 Vizualizări1384 Autor: Ziarul National
Scrisoare la „Comunistul”: „Toată speranţa e în voi, comunişti! Chișinău-Moscova-Chișinău”


Comuniștii au publicat vineri, pe site-ul lor oficial, o scrisoare venită de la Moscova, de la un cetățean al R. Moldova, Evgheni Sacrieru, în care acesta își exprimă admirația pentru PCRM, blamează acțiunile guvernanților din ultimii ani și anunță că moldovenii se vor întoarce acasă din Rusia pentru a construi „o Moldovă modernă” pe axa „Chișinău-Moscova-Chișinău”.

„Diaspora moldavă a fost şi continuă să rămână o parte a societăţii noastre, ea trăieşte cu interesele ţării, ajutând-o nu doar cu lozinci, dar şi cu finanţe, care, prin volumul lor, depăşesc cu mult creditele din partea FMI”, își începe cetățeanul scrisoarea pentru ziarul de partid „Comunistul”.

„Pentru alianţa guvernantă, noi nu existăm. Fenomenul diasporei moldave constă în faptul că, plecând, cum zicem noi, la câştig peste hotare, continuăm să trăim cu năzuinţele şi speranţele Moldovei. Asta şi ne face adevăraţi patrioţi ai ţării în care ne-am născut. Şi niciun fel de teorii corupte nu pot să-l inducă în eroare pe un moldovean, să-i cumpere la alegeri votul”, continuă el.

Evgeni Sacrieru povestește că ziarul „Comunistul” este transportat acum „în mod clandestin” la Moscova, iar „toată speranţa e în voi, comuniştii”.

„Aşa-numita alianţă proeuropeană permanent ţipă în gura mare că ea obţine înlesniri sociale pentru cetăţenii noştri de peste hotare, chipurile, pune la punct sistemul de protecţie socială. Dacă l-ai întreba pe gastarbeiterul moldovean ce anume concret a făcut în ultimile şase luni guvernul Moldovei pentru ca oamenii noştri să se poată întoarce acasă, răspunsul e mai mult decâ cunoscut – nimic nu a făcut”, constată cetățeanul.

„În încheiere aş vrea să spun că ziarul „Comunistul” rămâne pentru noi aceeaşi verigă de legătură cu scumpa noastră Moldovă. În Rusia, ziarul este aşteptat şi le place tuturor celor care îl citesc. Şi toţi sunt de părerea că Partidul Comuniştilor din Republica Moldova este unicul partid care poate fi numit pe drept cuvînt exponent al năzuinţelor şi speranţelor poporului moldav şi care e capabil să facă ordine în ţară. Şi numai comuniştii ar putea să transforme aceste speranţe în realitate. Noi ne vom întoarce acasă. Noi am obosit de ceea ce face în patria noastră actuala putere. Noi vrem să construim o Moldovă modernă. Chişinău-Moscova-Chişinău”, încheie scrisoarea gastarbeiterul moldovean.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md