Mesajul lui Candu către politicienii care “pun la îndoială aspirațiile europene ale PD”

Andrian Candu a venit cu un mesaj către politicienii care pun la îndoială “aspirațiile europene ale Partidului Democrat”. Aceasta după ce mai mulți politicieni, inclusiv Maia Sandu, au făcut declarații precum că PD nu ar fi atât de pro-european cum se vrea a fi.

“Aș vrea să aduc aminte celor “bine informați” că PDM prin membrii săi, atât la nivel de Guvern, cât și la nivel de Parlament, au avut o mare contribuție la toate succesele legate de aproprierea noastră față de UE, atât la obținerea regimului liberalizat de vize, cat și la negocierea și semnarea Acordului de Asociere și DCFTA”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai adăugat că echipa Ministerului Economiei, condusă de reprezentanții PD, “a avut cea mai mare contribuție la negocierea și semnarea DCFTA”.

“Cea mai mare greșeală pe care PDM a făcut-o, și o asumă, este faptul că nu a intervenit mai prompt și public în a-i opri pe liderii PLDM să fure miliardul din sistemul bancar. Iată de ce, dacă să furi miliardul pentru PLDM este a fi “pro-european” atunci evident eu cu colegii mei din PDM nu vrem să fim asociați cu acestea”, a adăugat Candu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare