Un protest anti-tarifele la energia electrică se anunță în Chișinău

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) anunță pentru luni, 9 noiembrie, un protest împotriva majorării tarifelor la energia electrică. Acțiunea de protest urmează să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, de la 14.00.

După ce s-au speriat de Marea Adunare Națională din 6 septembrie, guvernarea criminală a anulat majorările tarifelor la energie electrică chiar în preajma protestelor. Acum, ignorând argumentele specialiștilor, dar și sărăcia-lucie în care trăiesc cetățenii, aceștia au majorat din nou tarifele, sfidând o țară întreagă.

Să demonstrăm că ne-am deșteptat. Să nu mai plătim din buzunarele noastre milioane, care ajung în buzunarele criminalilor Plahotniuc și Șevciuc. Luni, împreună, protestăm! Demonstrăm că suntem un popor unit!, spune organizatorii.

Evenimentul a fost anunțat pe Facebook, la care și-au confirmat prezența peste 650 de internauți.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.