15:19:46 25.04.2024
Stiri

Ministrul Sănătății AMENINȚĂ cu judecata un director de spital

Social 05.11.2015 17:05 Vizualizări1550 Autor: Ziarul National
Ministrul Sănătății AMENINȚĂ cu judecata un director de spital


Scandalul dintre șeful Institutului Mamei și Copilului, Ștefan Gațcan, și ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, continuă.

Ministra amenință că îl va acționa în judecată pe managerul de spital, dacă acesta nu își va cere scuze pentru acuzațiile de „escrocherie și fals de acte publice” pe care i le-a adus.

„Pentru cei care mă atacă pe nedrept, vreau să menționez că, începând cu vara 2015, firma „Glavirux” nu îmi mai aparține. Firma „Glavirux” nu a deținut niciodată vreun magazin pe teritoriul Institutului Mamei și Copilului. Îmi pare rău că dl Gațcan minte cu nerușinare atunci când spune că între firma „Extramed” și „Glavirux” a avut loc o „licitație publică” pentru procurarea unor echipamente, pentru că totuși a fost vorba despre un „contract între două firme private” în anul 2009”, a scris Glavan pe contul său de facebook.

Conflictul dintre ministra Sănătății și șeful Institutului Mamei și Copilului a început din septembrie. Ministra i-a aplicat lui Gațcan două mustrări pentru proasta gestionare a instituției medicale, iar acum amenință să îl destituie din funcție.

Gațcan susține că ministra Sănătății intenționează să îl demită din cauza unui conflict personal mai vechi pe care îl au.

Acum câțiva ani, firma lui Gațcan și reprezentanții companiei „Glavirux”, fondată de Ruxanda Glavan, ar fi participat la o licitație publică pentru procurarea unor echipamente, astfel că în final s-a ajuns la judecată.

„Atunci când se ocupa cu businessul a pierdut o instanță de judecată, pentru că a vrut să facă escrocherii. La mine încă sunt acele dosare pentru escrocherie și fals de acte publice”, a mai adăugat Gațcan, pentru e-sanatate.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md