(VIDEO) Protest la Chișinău în semn de solidaritate cu manifestațiile din România

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sute de oameni din Republica Moldova s-au solidarizat cu acțiunile de la București, acolo unde pentru a doua zi se desfășoară proteste, soldate cu demisia premierului Victor Ponta și a primarului sectorului 4 al Bucureștiului, și au ieșit în stradă.

Protestatarii din Piața Marii Adunări Naționale au organizat, la rândul lor, un marș prin fața instituțiilor de drept de la Chișinău, am mers și la Ambasada României în Republica Moldova, unde au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor incendiului din clubul groazei de la Bucureşti, soldat cu 32 de decese.

Manifestanții s-au deplasat și la Ambasada Federației Ruse, unde au aprins lumânări în memoria oamenilor care au pierit în avionului rusesc prăbușit în Egipt.

Sursa: Faceboo/Nicu.Gusan

Sursa: Facebook/Nicu.Gusan

Oranizatorii protestului de la Chișinău spun că, prin această manifestație, doresc să transmită un mesaj de susținere pentru cei din România. Totodată aceștia spun că pichetează toate instituţiile, care în baza unor şpăgi, permit ca cineva să se eschiveze de la răspundere.

WP_20151104_19_09_12_Pro.mp4NU VREM LEGI PRIN ASUMARE VREM CORUPȚII LA RĂCOARE ! ! !

Posted by Ruslan Ruslan Verbitki on 4 Noiembrie 2015

Peste 70.000 de oameni sunt, la această oră, în stradă în Bucureşti şi în România, scandând mesaje anticorupţie, împotriva tuturor partidelor şi pentru alegeri anticipate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...