Tragedia din clubul Colectiv: Carte de condoleanţe la Ambasada României în Republica Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ambasada României din Republica Moldova deschide o carte de condoleanțe, la sediul său din Chişinău, în urma tragediei de la Bucureşti.

Ambasada României din Republica Moldova deschide o carte de condoleanțe la sediul său din Chişinău, în care oamenii vor putea să-şi aştearnă gândurile şi mesajele de solidaritate pentru victimile incendiului din clubul Colevtiv şi familiile acestora.

„Urmare hotărârii adoptate de Guvernul României privind declararea zilelor de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 drept zile de doliu național în memoria victimelor care și-au pierdut viața în tragicul eveniment(…), la sediul Ambasadei României din Republica Moldova va fi deschisă o carte de condoleanțe, după cum urmează: luni, 2 noiembrie 2015, în intervalul 15.00 – 17.00; marți, 3 noiembrie 2015, orele 10.00 – 12.00 și 15.00 – 17.00″, se precizează pe site-ul Ambasadei.

„Din motive ce țin de solemnitatea momentului, precum și în conformitate cu măsurile de securitate existente la nivelul Ambasadei României în Republica Moldova, accesul în interiorul misiunii diplomatice va fi permis doar grupurilor formate din maxim cinci persoane. Ambasada României în Republica Moldova transmite sincere mulțumiri tuturor celor care și-au manifestat solidaritatea în aceste momente de grea încercare”, mai arată sursa citată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...