(VIDEO) Ronaldo a devenit al treilea cel mai bun marcator din istorie în Top 5 campionate europene

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a marcat al doilea gol al lui Real Madrid, în meciul cu Las Palmas, din etapa cu numărul 10 din La Liga. Portughezul a înscris în minutul 14 cu o lovitură de cap, din plonjon, după o centrare a lui Marcelo. A fost reușita cu numărul 8 a sezonului pentru CR7, în campionat.

Lusitanul a ajuns, astfel, la 317 goluri marcate în campionat, pentru echipele sale de club, 233 pentru Real, respctiv 84 pentru Manchester United, egalându-l pe englezul Steve Bloomer și devenind al treilea cel mai bun marcator all-time din Top 5 ligi europene. Lider este în continuare Jimmy Greaves, cu 366 de goluri, urmat de Gerd Muller, cu 365. Marele său rival, Lionel Messi, ocupă poziția a șaptea, cu 288 de goluri marcate în campionat.

CSp-Z2KXIAAl9Oy

A fost prima reușită a lui Ronaldo împotriva lui Las Palmas, echipă devenită al 54-lea adversar împotriva căruia înscrie lusitanul, din 58 de adversari întâlniți în carieră. Doar Dinamo Zagreb, Cruz Azul, San Lorenzo și PSG au scăpat de golurile portughezului. Asta înseamnă că CR7 a marcat împotriva tuturor echipelor întâlnite în prima ligă spaniolă, de la sosirea sa. În total au fost 30 de echipe.

Realul a câștigat acest meci cu 3:1, celelalte reuite aparținând lui Isco (4) și Jese (43). În urma acestui rezultat Realul își consolidează prima poziție în campionat, având 24 de puncte la activ.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...