(FOTO) Protest cu măşti la hotelul lui Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste o sută de protestatari din Piaţa Marii Adunări Naţionale au pichetat astăzi hotelul „Nobil”, învinuindu-l pe controversatul om de afaceri Vladimir Plahotniuc că ţine ţara în captivitate.

Manifestanţii au îmbrăcat măşti pe care era reprezentată faţa păpuşarului şi au scandat: „Plahotniuc, nu uita, puşcăria-i casa ta”, „După Filat, Plahotniuc arestat”, „Lasă ţara-n pace”, scrie Jurnal.md.

ssaa

„Toată ţara este în captivitatea unui om, asta înseamnă că poporul este un singur om. Acesta este semnificaţia unei măşti. Deja toată Moldova ştie că se află sub captivitatea unei persoane. Aici este un cuib al viespilor. Deciziile ţării nu se iau la Preşedinţie, dar în saune şi la hotelul „Nobil”, a declarat unul dintre protestatari.

Revoltaţi, protestatarii au aruncat în curtea hotelului „Nobil” şi nişte pietre simbolice pe care le-au făcut din hârtie igienică.

ffds

Controversatul om de afaceri, oligarhul Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile. În timpul protestului, hotelul „Nobil” era împânzit de zeci de poliţişti. Contactat telefonic, ofiţerul de presă al Poliţiei capitalei, Adrian Jovmir, nu a putut să ne spună câţi oameni ai legii au fost dislocaţi, invocând că este vorba despre date operative, pe care nu le poate divulga.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...