Formaţia noastră s-a învins singură după un joc nesigur şi plin de greşeli individuale, în care Suedia a profitat din plin, plecând acasă cu două goluri primite cadou.

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, în timp ce actul secund a început cu eroarea copilărească a portarului Ilie Cebanu, care la o pasă în spate a unui coechipier, portarul nostru a degajat nesigur, direct în Ibrahimovic, iar mingea a intrat în poartă spre stupefacţia publicului care a umplut tribunele stadionului Zimbru.

Cu şase minute înainte de finalul meciului, Bolohan l-a faultat în careu pe Forsberg, iar centralul meciului, croatul Ivan Bebek, a dictat penalty pentru oaspeţi. Lovitura de la 11 metri a fost executată de căpitanul oaspeţilor, Ibrahimovic.

Vedeta naţionalei Moldovei, Artur Ioniţă, a părăsit terenul încă în prima repriză, fiind accidentat. Pe finalul meciului şi-a făcut apariţia şi veteranul Viorel Frunză. Andreas Granqvist a fost eliminat spre finalul jocului după ce a primit al doilea cartonaş galben.

MOLDOVA                                         
1. Ilie CEBANU                      
2. Igor ARMAŞ                       
3. Alexandru EPUREANU         
4. Victor GOLOVATENCO       
5. Petru RACU                         
6. Vadim BOLOHAN                 
7. Artur IONIŢA (14. Andrei COJOCARI, 36)  
8. Alexandru GAŢCAN                              
9. Gheorghe ANDRONIC (20. Viorel FRUNZĂ, 70)    
10. Alexandru DEDOV       
11. Gheorghe BOGHIU (19. Serghei GHEORGHIEV, 86)               

SUEDIA
1. Andreas ISAKSSON
2. Pierre BENGTSSON
4. Andreas GRANQVIST
5. Martin OLSSON
7. Sebastian LARSSON (6. Emil FORSBERG, 80)
8. Albin EKDAL
9. Kim KÄLLSTRÖM
10. Zlatan IBRAHIMOVIC
15. Erik JOHANSSON
21. Isaac Kiese THELIN (19. Marcus BERG, 70)
22. Erkan ZENGIN (16. Pontus WERNBLOOM, 85)

Tricolorii au rămas pe ultimul loc după acest rezultat, în spatele naţionalei din Liechtenstein, pe care o va întâlni în deplasare în luna iunie.

În celelalte meciuri ale etapei din grupa noastră, Austria a învins Liechtenstein cu 5-0, iar meciul Muntenegru - Rusia a fost suspendat în minutul 76 la scorul de 0-0, după ce ruşii au ratat un penalty. În debutul partidei, disputa a fost întreruptă pentru 30 de minute, după ce o torţă l-a lovit în cap pe portarul Akinfeev, arbitrul a trimis echipele la cabine la jumătatea reprizei secunde. Deniz Aytekin a acordat uşor un penalty pentru oaspeţi, dar Şirokov nu l-a putut învinge pe Poleksic. Faza a continuat elevii lui Capello au beneficiat de un aut, moment în care obiecte din tribună au zburat către Kombarov. A urmat o încăierare generală între jucătorii celor două echipe, după care ruşii au plecat spre vestiare, la îndemnul "centralului" german. Mai mult, începutul reprizei secunde a fost întârziat cu un sfert de oră.