01:31:02 29.03.2024
Stiri

CANDU: „Noi, dacă vom vota mâine moțiunea de cenzură, o vom face doar din simplul motiv că nu mai avem încredere”

Politică 28.10.2015 22:05 Vizualizări1959 Autor: Ziarul National
CANDU: „Noi, dacă vom vota mâine moțiunea de cenzură, o vom face doar din  simplul motiv că nu mai avem încredere”


Democrații nu au luat încă o decizie vizazi de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului care va fi dezbătută mâine în Parlament, fiindcă așteaptă răspunsul premierului Valeriu Streleț după ce i-au solicitat demisia.

„Știm că domnul Streleț și colegii din Partidul Liberal Democrat au declarat că vor lua o decizie mâine. La fel și noi vom avea o ședință mâine la 9 dimineața în Parlament și vom lua o decizie finală”, a anunțat astăzi spicherul democrat Andrian Candu, după ședința Biroului executiv politic al Partidului Democrat.

Acesta a spus că democrații nu au „niciun semn de întrebare” în ceea ce privește suspiciunile de corupție care i se incriminează lui Valeriu Streleț și că ar susține moțiunea de cenzură numai din cauza „lipsei de încredere”.

„Noi avem mari semne de întrebare și e o chestiune ceea ce ține de credibilitate și de încredere. Noi nu avem, și i-am spus-o și domnului Streleț, noi nu avem nicio idee sau tăgadă, sau semne de întrebare legate de suspiciunile de corupție. Noi, dacă vom vota mâine moțiunea de cenzură, o vom face doar pentru simplul motiv că nu mai avem încredere. Este de fapt retragerea încrederii”, a spus Candu.

Amintim că, astăzi, la ședința Consiliului AIE-3, democrații i-au solicitat demisia premierului Valeriu Streleț, pronunțându-se pentru „reclădirea alianței”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md