Principală  —  Ştiri   —   Acum în ZdG: Interviu cu…

Acum în ZdG: Interviu cu Daniel Morar, „creatorul” DNA-ului românesc

Joi, în ediția tipărită a ZdG puteți citi un articol despre averile și afacerile pe care le deține familia lui Tudor Balițchi, cel mai longeviv șef pe care l-a avut vreodată Serviciul Vamal al R. Moldova. Terenuri care valoarează sute de mii de euro, apartamente și firme cu relații, sunt doar câteva dintre informațiile pe care le aveți în ediția de joi.

Tot în acest număr, aflați cine sunt proprietarii celor mai mari lanțuri de farmacii din țară. La Rubrica „Reporter Special”, citiți un reportaj din Orhei și Bălți, două orașe conduse de primari controversați. Ce au promis și ce au reușit să facă după patru luni de mandat, dar și ce cred localnicii despre ei, aflați doar din ediția tipărită a ZdG.

1pagLa rubrica Exclusiv, ZdG publică un interviu amplu cu Daniel Morar, ex-procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție și omul care a reformat această instituție, făcând-o una din cele mai performante din Europa. Morar vorbește despre oamenii care pot reforma sistemul, despre cum a început totul, dar și despre justiția din R. Moldova. Ar accepta sau nu să vină într-o funcție oficială în țara noastră? Răspunsul îl aflați doar din ediția tipărită a ZdG, care apare joi dimineața, în toate chioșcurile din țară.

ACTUAL: Banii europenilor în buzunarele corupților?
POLITIC: Primul Forum mass-media din R. Moldova
DOSAR: Șase ani la Vamă. Afacerile și proprietățile familiei Balițchi
REPORTER SPECIAL: Primarii Usatîi și Șor, dragoste cucerită cu mulți bani
EXCLUSIV: „Oamenii sunt decisivi. Ei pot schimba sistemul”. Interviu cu Daniel Marius Morar, judecător la Curtea Constituțională a României, ex-procuror șef al DNA
TRĂIND DE GARDĂ: „Nu încăpem la masă”. Istoria familiei cu 17 copii
REALITATEA: O zi la Judecătoria sect. Râșcani
LA ȚARĂ: Nevoile agricultorului, în pragul înghețului
LA MARGINEA EUROPEI: Union Fenosa, monopol pe sărăcie
LA MARGINEA EUROPEI: Stăpânii farmaciilor
ZONA PUBLICĂ: Ce drepturi am într-un proces de judecată? Dar obligații?
OAMENI: O Basarabeancă „dă gust” afacerii agricole

EDITORIALE:
Petru Grozavu: Asasinii Moldovei
Aneta Grosu: Viorel Chetraru, din mai până în octombrie