În finala categoriei de greutate de până la 58 kg Stepan l-a întâlnit pe o cunoştinţă mai veche, portughezul Rui Braganca, căruia i-a cedat cu scorul de 1-4.

Fiecare ţară are dreptul să participe cu câte 2 sportivi în fiecare categorie de greutate. În acest context, la categoria de greutate de până la 58 kg a participat şi fratele lui Stepan, Vadim Dimitrov.

Vadim a început promiţător competiţia, învingându-l pe reprezentantul gazdelor Albert Meremkulov cu scorul de 10-3, dar a cedat în următoarea confruntare cu grecul Georgios Simitsis la capătul unui duel echilibrat şi dramatic cu scorul de 8-9.

În etapa următoare vor evolua alţi 4 sportivi din Moldova. În categortia de greutate de până la 57 kg Tatiana Ţâmbălari va lupta cu italianca Cristina Gaspa.

La masculin, în categoria de greutate de până la 68 kg Vladislav Arventii se va confrunta cu învingătorul perechii Vahagn Aghekyan din  Armenia-Ogurli Shevkhujev din Rusia. Tot aici, alt sportiv din Chişinău, Andrei Rotari, se va duela cu învingătorul partidei Uno Sanli, care reprezeintă culorile federaţiei Internaţionale de taekwondo WTF şi Marek Trieb din Cehia.

În categoria de greutate de până la 80 kg sportivul moldovean Vladislav Priluţchi îl va avea partener de concurs pe Zsolt Joezsef Feher din România.

Campionatele Europene de Taekwondo WTF la categoriile de greutate olimpice, care se desfăşoară la Nalcik, Rusia, se vor încheia duminică.