Partida va începe la ora 21:45.

Conducătorii auto nu vor avea dreptul să parcheze unităţile de transport pe bd. Dacia, pe segmentul str. Burebista - str. Butucului, deplasarea fiind posibilă pe străzile adiacente.

Pentru evitarea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere, poliţia recomandă şoferilor să evite bd. Cuza Vodă, tronsonul cuprins între bd. Dacia şi str. Pictor Ion Jumati, dar şi str. Valea Crucii, porţiunea de drum de la bd. Dacia şi până la str. Grenoble.

Pentru a evita aglomeraţia la intrările pe stadion, spectatorii trebuie să se prezinte din timp la porţile de acces, iar fanilor li se recomandă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţia informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. În acest sen, spectatorii nu au voie să introducă pe teritoriul stadionului obiecte pirotehnice care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemenea, este interzis accesul pe teritoriul stadionului cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite ori alte obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire şi afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări şi violenţă.  

Poliţia este pregătită să intervină, alături alte structuri de forţă din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, în cazul în care va fi necesar, se arată în comunicatul IGP.