Chișinău// O femeie s-a aruncat de etajul 6 al unui bloc de locuit

O femeie de 50 de ani din capitală a sărit ieri de la etajul 6 al unui bloc de locuit. Potrivit poliției, femeia ar fi aflat că suferă de cancer și nu ar fi rezistat. Acesta a lăsat și un bilet în care anunță să nu fie nimeni învinuit de moartea ei.

Tragedia s-a produs dimineață, în jurul orei 8.30, pe str. Valea Crucii din capitală. Femeia era singură în apartament în momentul în care a sărit. Aceasta locuia împreună cu soțul și fiul. În urma impactului, ea a decedat pe loc.

Natalia Stati, ofiţer de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, a menționat pentru Moldova.ORG că femeia aflase că suferă de cancer. Aceasta ar fi lăsat și un bilet în care scrie că e decizia îi aparține și să nu fie nimeni învinuit.

Cazul este cercetat de oamenii legii sub aspectul unui suicid.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.