16:02:02 16.04.2024
Stiri

FOTO DOVADĂ // Plahotniuc versus Filat: Partidul Democrat a organizat protestele de ieri de la Curtea de Apel

Social 24.10.2015 14:40 Vizualizări4344 Autor: Ziarul National
FOTO DOVADĂ // Plahotniuc versus Filat: Partidul Democrat a organizat protestele de ieri de la Curtea de Apel


Ieri, în timp ce un complet de judecată decidea să lase în vigoare decizia Judecătoriei Buiucani prin care liderul liberal-democrat, Vlad Filat, a primit 30 de zile de arest, în fața Curții de Apel Chișinău au fost aduși mai mulți oameni, în special tineri, care scandau împotriva deputatului.

Liberal-democratul Tudor Deliu a declarat chiar atunci presei că protestul este organizat de Partidul Democrat (PD), fiindcă a recunoscut printre aceștia mai mulți membri PD.

Responsabilii de la serviciul de presă al democraților au declarat, însă, pentru Pro TV, că acuzațiile „sunt nefondate” și că nu le comentează.

Totuși, există mai multe indicii că anume Partidul Democrat a stat în spatele celor care au pus ieri presiune pe judecători ca să nu-l elibereze pe Vlad Filat.

Ziarul NAȚIONAL a publicat, ieri, un reportaj foto din fața Curții de Apel, iar unul dintre tinerii care protestau acolo a fost recunoscut de cititorii noștri.

Băiatul care arată limba este Andrei Laur, originar din satul Chircăiești, raionul Căușeni, localitate în care mătușa sa, Galina Ceban, este primăriță din partea Partidului Democrat. Menționăm că și fostul deputat liberal-democrat, Nicolae Juravschi, este originar din același sat.

La ultimele alegeri locale, bătălia cea mare pentru primăria acestui sat s-a dus între democrată și candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova. „Practic, tot neamul primăriței a fost implicat în procesul de propagandă pentru PD”, ne-a spus un cititor de-al nostru care a precizat că tânărul din fotografie este nepot de pe frate al primăriței de Chircăiești.

De altfel, primărița și nepotul ei apar într-o poză și pe profilul lui Andrei Laur de pe o rețea de socializare.





Și „Jurnal TV” l-a observat ieri printre manifestanți pe un văr de-al deputatului PD, Constantin Ţuţu, sportivul Nicolae Ghindă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md