16:24:44 29.03.2024
Stiri

Renato Usatîi REȚINUT la Aeroport: „Am lăsat niște filmulțe, niște acte. Am făcut regulă prin câteva safeuri prin Moscova”

Politică 23.10.2015 18:04 Vizualizări2793 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi REȚINUT la Aeroport: „Am lăsat niște filmulțe, niște acte. Am făcut regulă prin câteva safeuri prin Moscova” livenews.md


UPDATE 21.11: La domiciliul și la partidului lui Renato Usatîi au loc acum percheziții.

UPDATE 20.10: Renato Usatîi a fost reținut pentru 72 de ore.

Controversatul Renato Usatîi a fost reținut acum câteva minute pe Aeroportul Internațional Chișinău de către mascații de la Serviciul de Informații și Securitate.

Avocata sa, Ana Ursachi, susține că a fost prezentată o citație a procurorului prin care a fost dispusă reținerea forțată a lui Usatîi.

„Renato Usatîi nu are probleme în justiție. Totul este un show regizat de Partidul Democrat”, a spus Ursachi.

Înainte de a fi reținut, Usatîi a declarat presei că informatia pe care o deține de acum două zile „nu e prea bună”. „O sa ies intr-o conferință de presă, dacă o să ies, și o să spun. Am lăsat niște filmulțe, niște acte. Am făcut regulă prin câteva safeuri prin Moscova”, a zis Usatîi.

Amintim că primarul de Bălți, controversatul Renato Usatîi, a făcut publice recent mai multe convorbiri telefonice pretinse a fi între Vlad Filat și Ilan Șor, dar și alte înregistrări în care doi comedianți ruși i-au făcut o farsă președintelui R. Moldova, Nicolae Timofti, și ministrului de Interne, Oleg Balan.

Anul trecut, oamenii legii l-au cercetat pe Usatîi pentru că partidul său ar fi fost finanțat de peste hotare. Acesta nu fusese încarcerat atunci, pentru că reușise să fugă la Moscova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md