Un pod între Odesa și Republica Moldova s-a prăbușit, blocând traficul rutier

Un pod din raionul Bolgrad, regiunea Odesa, s-a prăbușit, blocând traseul Traian-Cubei-Vaisal-Camenca (Новые Трояны-Червоноармейское-Васильевка-Каменка), transmite ukrinform.ru.

Traficul pe această secțiune de autostradă a fost oprit, se arată într-un comunicat de presă al administrației raionale Bolgrad.

“Având în vedere prăbușirea unul dintre deschideri de podul de piatră în satul Calceva, a fost oprit traficul pe drumul T-16-32, un drum public de trecere a frontierei cu Republica Moldova. Președintele raionului Bolgrad, Oleg Golovan, a apelat la conducerea Serviciului drumurilor al regiunii Odesa cu o cerere pentru a începe imediat lucrările de reparații pentru reluarea traficului auto în zona marcată”, a raportat administrația raională.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.