Nume
Parola
Vizualizări: 4215
La Centrul de dezvoltare a carierei SYSLAB Chișinău va fi lansată etapa a doua a proiectului ‘Antreprenoriat Inovațional pentru Angajare Durabilă în Câmpul Muncii’
22 Octombrie 2015 — CINE: Ministerul Economiei, în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)

CE: Lansarea celei de-a doua etape a proiectului „Antreprenoriat inovațional pentru angajare durabilă în câmpul muncii”

UNDE: Chișinău, str. Alba-Iulia 75G, et.7, sala de conferințe
CÎND: Vineri, 23 octombrie 2015, 10:00

IMPORTANT: În cadrul proiectului „Antreprenoriat inovațional pentru angajare durabilă în câmpul muncii”, au fost create cinci centre de dezvoltare a carierei SYSLAB (la Chișinău, Cahul, Bălți, Rezina și Comrat), care instruiesc și ajută persoanele fără un loc de muncă, absolvenți calificați și migranții reveniți acasă în obținerea unui loc de muncă. Din 2013, cu deschiderea primului centru, de serviciile centrelor SYSLAB au beneficiat peste 500 persoane, dintre care 78% au fost angajate în câmpul muncii, iar 4% și-au lansat propria afacere.

Cea de-a doua etapă a proiectului are drept scop consolidarea continuă a rețelei centrelor de carieră existente, cu accent sporit pe componenta de antreprenoriat.

La lansarea celei de-a doua etape a proiectului vor participa Viceprim-ministrul, Ministrul Economiei, Stephane Christophe BRIDE, Coordonatoarea rezidentă ONU şi Reprezentanta Permanentă PNUD în Republica Moldova, Dafina GERCHEVA.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să îl contactați pe Dumitru Vasilescu, Manager de proiecte, PNUD Moldova, tel.: +373 22 839911, dumitru.vasilescu@undp.org