Noi percheziții la reşedinţa lui Vlad Filat!

Angajații CNA și procurorii efectuează percheziții repetate în această seară la domiciliul lui Vlad Filat. Potrivit today.md, la reședința lui Filat au venit 12 mascați, iar oamenii legii au plecat cu mai multe plicuri. Aceștia, însă, au refuzat să ofere detalii în legătură cu obiectele ridicate.

Este pentru a doua oară când angajaţii CNA percheziţionează reședința ex-liderului PLDM. Prima dată aceştia au descins acum o săptămână, după ce Vlad Filat a rămas fără imunitate.

Tot săptămâna trecută angajaţii CNA au percheziționat și sediul PLDM din Chișinău, dar şi casa părintească a lui Vlad Filat, din raionul Hâncești. Ulterior, procurorii au anunţat la o conferinţă de presă că în cadrul acestora au fost ridicate documentele care ar conţine secrete de stat.

Moldova.ORG reaminteşte că fostul premier Vlad Filat este cercetat penal pentru corupție şi pentru fraudele din sistemul bancar.
Filat a fost reţinut săptămâna trecută de ofiţerii CNA pentru 72 de ore, după ce 79 de parlamentari au votat, la solicitarea procurorului general, Corneliu Gurin, lipsirea acestuia de imunitatea de deputat. Ulterior, Vlad Filat a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

Foto:Ziarul Naţional

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.