Apple Music „merge cu adevărat foarte bine”, a spus Cook cu ocazia deschiderii a unui forum tehnologic organizat Wall Street Journal pe coasta sudică a Californiei.

Perioada de serviciu gratuit propusă la lansarea Apple Music în peste 100 de ţări ia sfârşit, însă există încă 8 milioane de persoane care profită de această formulă. Aceasta face ca numărul total al utilizatorilor serviciului să depăşească 15 milioane de persoane, a adăugat Tim Cook.

Patronul Apple a amintit că noua casetă de televiziune a firmei, Apple TV, va fi lansată la sfârşitul lunii octombrie, asigurând că acest nou sistem „permite o nouă experienţă a vizionării TV”, fiind „baza viitorului televiziunii”.

Potrivit mărcii, noua casetă Apple TV poate face pentru televiziune ceea ce a făcut iPhone, celebrul produs al companiei, pentru telefoane. Caseta permite accesul la App Store, magazinul de aplicaţii online al Apple, care se bucură de mare succes pe iPhone-uri. Ea este echipată şi cu sistemul de asistare vocală Siri, prin intermediul căruia se pot selecta programe vorbind direct la aparat.