Usatîi pleacă la Moscova și promite că va publica alte “informații interesante”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat pe Facebook o înregistrare video făcută la bordul avionului  Chişinău-Moscova.

“Plec la Moscova. Procurorii şi poliţiştii nu mă lasă să muncesc normal. Seara voi vorbi în direct de la Moscova. Nu trebuie să le povestiţi oamenilor că Usatîi a fugit la Moscova, pentru că nicăieri nu am fugit, am plecat la Moscova pentru a mă pregăti de o eventuală arestare. Cum ajung voi publica alte informaţii interesante.Puterea e în adevăr!”, a spus Ustîi.

Menționăm că ieri Renato Usatîi a publicat un șir de înregistrări audio cu conversații Shor-Filat.

Procuratura Generală a anunțat  că a pornit urmărirea penală pe faptul difuzării înregistrării convorbirilor dintre Ilan Shor şi Vladimir Filat, precum şi a afirmaţiilor lui Renato Usatâi despre interceptarea convorbirilor unor demnitari şi politicieni.

//

Улетаю в Москву. Нужно подготовить некоторые вещи. Прокуроры и полицейские не дают нормально работать. Вечером выйду в эфир из Москвы. Послезавтра вернусь.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.