(VIDEO) Captură record la vama Palanca; 185.000 de dolari, depistați într-un Land Rover

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inspectorii postului vamal Palanca au depistat 185.000 de dolari americani, tăinuiți în locuri special amenajate ale unui autoturism de marca „Land Rover” care încerca să intre în țară.

Cazul a fost înregistrat luni, 19 octombrie. Pe sensul de intrare în țară a postului vamal Palanca, s-a prezentat un cetățean moldovean la volanul autoturismului de marca „Land Rover”, cu numere de înmatriculare moldovenești. La întrebările inspectorilor vamali, bărbatul în vârstă de 56 ani a comunicat că nu deține mărfuri, obiecte sau mijloace financiare ce necesită a fi declarate.

Inspectorii vamali au decis dezasamblarea torpedoului, astfel descoperind un loc special amenajat în care erau tăinuite 4 sacoșe de culoare neagră din polietilenă. Acestea erau ticsite cu bancnote de 50 și 100 dolari americani, în sumă totală de 185.000 de dolari americani.

Organele de drept au confiscat banii și mijlocul de transport, până la definitivarea cazului. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal și riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...