Nume
Parola
Vizualizări: 3051
Mici antreprenori din localităţi rurale vor primi granturi și vor participa la Expoziţia Farmer 2015
20 Octombrie 2015 — CINE: Antreprenori din mediul rural, susţinuţi de Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată (PCDLI), participă pentru prima dată la expoziţia specializată FARMER 2015. Totodată, femei din zone rurale vor primi granturi de până la 5.000 pentru dezvoltarea afacerilor.

CE: Ceremonie de înmânare a cecurilor de grant pentru antreprenoare din 17 localităţi rurale. Standul "Afaceri frumoase la tine acasă" din cadrul expoziţiei va reuni 40 de antreprenori susţinuţi de PCDLI pentru a-şi dezvolta afaceri. Antreprenorii vor prezenta produsele şi vor împărtăşi experienţa de a-şi dezvolta şi promova produsele pe piaţa din R. Moldova.
UNDE: CIE “MOLDEXPO”, Chişinău, str. Ghioceilor 1, Pavilionul central , Sala de conferinţe, et. 2

CÂND: 21 octombrie 2015, ora 13.00

VOR PARTICIPA:
Lilia PALII, secretar de stat, Ministerul Economiei al Republicii Moldova
Ulziisuren JAMSRAN, reprezentant de ţară UN Women în Moldova
Narine SAHAKYAN, reprezentant rezident PNUD Moldova

IMPORTANT: - Peste 300 de antreprenori din R. Moldova au beneficiat de instruiri în domeniul businessului, iar 120 au participat la un concurs al business-planurilor pentru a beneficia de granturi pentru dezvoltarea afacerilor. Fiecare dintre antreprenorii care a primit finanţare nerambursabilă a fost asistat timp de un an pentru a implementa cu succes planul de afaceri.

- Evenimentul are loc în cadrul componentei economice a Programului Comun de Dezvoltare Locală Integrată şi îşi propune dezvoltarea mediului economic local în 30 de localităţi-ţintă. Acesta este parte a prevederilor Strategiei Naționale de Descentralizare a Republicii Moldova, aprobată de Parlamentul Republicii Moldova în aprilie 2012.

Agenda evenimentului este ataşată

Pentru informații suplimentare vă rugăm să o contactați pe Tatiana Solonari, responsabil comunicare, PCDLI, tatiana.solonari@undp.org, tel: 022-820-840; 069377215.