21:21:16 28.03.2024
Stiri

ACHIZIȚII // Ce cadouri primesc delegațiile străine în Parlamentul R. Moldova

Social 26.03.2015 17:04 Vizualizări2654 Autor: Ziarul National
ACHIZIȚII // Ce cadouri primesc delegațiile străine în Parlamentul R. Moldova


Secretariatul Parlamentului a organizat pe 20 martie curent o licitație pentru a procura suvenire pentru delegațiile străine.

Analizând lista bunurilor solicitate, observăm că cel mai des oficialilor le sunt dăruite farfurii decorative din porțelan „cu imagini Moldova și Chișinău” sau cu „imagini personalizate”. Secretariatul Parlamentului intenționează să cumpere 120 de astfel de farfurii.

Solicitate sunt și suvenirele sub formă de ploscă „din lemn cu piele pe părțile laterale”. Vor fi achiziționate 30 de bucăți de diferite mărimi.

Delegațiile oficiale pot primi și medalii din alamă, cu logoul Parlamentului R. Moldova imprimat pe ambele părți și Stema de Stat a republicii, albume foto cu patrimoniul R. Moldova, fotografii în 3D gravate în cristal sau CD-uri cu muzică populară și clasică interpretată de artiștii noștri.

Pentru a promova portul național, oficialilor străini le sunt dăruite rareori ii din pânză naturală brodate manual, marame sau milieuri brodate, fețe de masă cu ornamente tradiționale moldovenești. Parlamentul cumpără doar câteva unități pentru cadouri speciale.

Iată lista completă a bunurilor pe care intenționează să le procure Parlamentul în anul curent pentru delegațiile oficiale.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md