11:58:48 16.04.2024
Stiri

Lupu recunoaște că PD PLĂTEȘTE mai mulți ANALIȘTI. S-a referit și la SPONSORUL Plahotniuc

Politică 17.10.2015 15:12 Vizualizări4074 Autor: Ziarul National
Lupu recunoaște că PD PLĂTEȘTE mai mulți ANALIȘTI. S-a referit și la SPONSORUL Plahotniuc


Liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, recunoaște că formațiunea în fruntea căreia este plătește mai mulți analiști. Aceștia, prin intermediul mijloacelor de informare în masă, promovează ideile PD.

„Avem suficienți analiști în PD. În domeniul economic, social, inclusiv din cei care ies și comentează diferite chestiuni. Ce este murdar în asta? Toți au astfel de analiști, mai ales când vedem la unele posturi de televiziune că ies oameni care spun una și aceeași”, a declarat Lupu ieri-seară în cadrul emisiunii „Vineri”, moderată de Anatol Golea.

Întrebat dacă, odată cu retragerea lui Vlad Plahotniuc din PD, formațiunea se va confrunta cu probleme financiare, Lupu a râs. „Da, Vlad a venit și a depus o cerere de retragere din calitatea de prim-vicepreședinte și din calitatea de membru. Pot să vă arăt această cerere. Mitul că Plahotniuc este cel rău în Moldova nici nu trebuie explicat, de aceea se merge pe calea asta. Dacă oamenii vin în partid ca să se îmbogățească, atunci PD nu este pentru ei, nu este locul lor la noi. Faptul că Plahotniuc s-a retras din PD nu ne va afecta financiar. Avem mulți membri care cotizează, avem suficienți bani, stați liniștiți”, a spus liderul PD.

Democratul a mai spus că reținerea lui Vlad Filat e abia începutul. „Vremea când parlamentarii, miniștri nu se tem de nimic a trecut. Acesta e abia începutul”, a dat asigurări Lupu.

Amintim că liberal-democratul Vlad Filat a fost reținut de CNA în seara zilei de joi, iar colegii săi de partid au anunțat că s-au admis grave încălcări de procedură atunci când i-a fost ridicată imunitatea. La rândul său, Vlad Filat a spus de la tribuna Parlamentului că denunțul făcut de Ilan Șor împotriva sa e o acțiune regizată de Vlad Plahotniuc, cel care ține în captivitate R. Moldova. Atât timp cât Plahotniuc va mai fi într-un fel sau altul prezent în viața publică din Republica Moldova, țara asta nu are viitor. Și vă spun lucrul ăsta nu în semn de răzbunare, dar în cunoștință de cauză. Eu am fost mult prea răbdător, mult prea tolerant și, din păcate, am ajuns până aici. Iar când vorbesc de Plahotniuc, vă rog frumos să nu vă gândiți doar la persoana dânsului. Fiindcă el, fără caracatița pe care o conduce, nu reprezintă nimic”, a punctat Vlad Filat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md