Selecţioner al Poloniei, în paralel, Rasmussen ştie tot despre adversarele CSM-ului de astăzi, care au venit la Bucureşti cu doar 11 jucătoare, din cauza accidentărilor. 

"Este o echipă din Polonia, dacă simt miros de sânge, nu au milă de victimă. Dar ştiu că ei au nişte probleme cu jucătoarele accidentate în acest moment.

Nu am niciodată emoţii, abia aştept meciul. Este unul dintre marile obiective ale sezonului. Ne dorim foarte mult să începem bine în Liga Campionilor", a declarat Rasmussen.

"Multe dintre jucătoarele noastre sunt componente ale echipei naţionale, iar Kim ne cunoaşte foarte bine", a fost răspunsul antrenorului Iwona Niedzwiedz. 

"Primul meci acasă, sperăm că vom avea spectatori mulţi care să ne susţină, iar emoţiile vor dispărea", a spus Carmen Martin, care a fost completată de Maria Fisker: "Au jucătoare extraordinare, dar suntem pregătite. Dacă vom juca la sută la sută din capacitatea noastră şi ne vom face treaba, cred că avem o şansă bună să câştigăm".

Campioana Europei, Buducnost, la care evoluează Cristina Neagu, şi Savehof, sunt celelalte adversare din grupa CSM-ului.