11:46:58 23.04.2024
Stiri

PREMIERĂ la frontieră: Un cetățean al R. Moldova a prezentat un PERMIS de conducere care nu aparține NICIUNEI țări!

Social 26.03.2015 12:30 Vizualizări2313 Autor: Ziarul National
PREMIERĂ la frontieră: Un cetățean al R. Moldova a prezentat un PERMIS de conducere care nu aparține NICIUNEI țări! Poliția de Frontieră


Inspectorii de frontieră de la punctul de trecere Palanca s-au confruntat, ieri, cu o situație mai puțin obișnuită: printre documentele prezentate la control au depistat un permis de conducere care nu aparține niciunui stat!

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, documentul a fost prezentat de un moldovean de 49 de ani, aflat la volanul unui „Mitsubishi L200”. Verificările suplimentare asupra permisului de conducere au scos la iveală faptul că acesta nu corespunde niciunei rigori și nu are nici un indiciu care ar sugera țara emitentă.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor de frontieră că a achiziționat documentul de pe internet, crezând că astfel ar avea posibilitatea să călătorească oriunde în lume. Permisul de conducere a fost ridicat și transmis la expertiză, iar moldoveanul și-a continuat drumul, conducând mașina în baza permisului moldovenesc.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au mai depistat acte false prezentate la graniță.

Un cetăţean al Turciei, de exemplu, s-a prezentat la punctul de trecere Leușeni pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui „Volkswagen Caddy”, fabricat în 2009, cu numere de înmatriculare germane. Polițiștii de frontieră au stabilit că certificatul de înmatriculare nu aparține mijlocului de transport aflat la linia de control, iar mașina a fost reținută până la finalizarea cercetărilor.

Într-un alt caz, polițiștii de frontieră au depistat un moldovean care conducea un „Mercedes E270”, înmatriculat în Italia, în baza unei împuterniciri notariale falsificate. Mai mult, s-a constatat că procura era înregistrată și pe numele unei alte persoane.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md