Usatîi la televiziunea rusă: Revendicările noastre rămân aceleași

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că revendicările manifestanţilor rămân aceleaşi: alegeri parlamentare anticipate, “care vor schimba spre bine viaţa cetăţenilor”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Segodnea” de la postul rusesc NTV.

„Astăzi, sub presiunea manifestanţilor, ofiţerii anticorupţie, l-au reţinut pentru 72 de ore pe Vladimir Filat. Iar Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, este protejatul său. Filat a fost cel care decidea dacă Timofti va merge sau nu la masă, dacă va ţine sau nu un discurs în faţa cetăţenilor. Iată că acum, Timofti este şi mai aproape de a-şi da demisia. Sunt tot mai aproape alegerile anticipate, care, cred eu, vor schimba situaţia din ţară, vor schimba viaţa oamenilor, politica externă. Faptul că astăzi protestatarii i-au impus pe guvernanţi să-l pună la dubă pe unul dintre oligarhi marchează începutul sfârşitului pentru regimul de guvernare”, a mai anunţat Renato Usatîi.

Menționăm că Usatîi și susținătorii săi au organizat o acțiune de protest la Parlament pentru a-l “vâna” pe ex-premierul Vlad Filat.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.