Vlad Filat a rămas fără imunitate. Fostul premier al Republicii Moldova, ridicat din Parlament şi dus la Centrul Naţional Anticorupţie” acesta este titlul articolului de pe digi24.ro despre situaţia din ţara noastră. Digi 24 a urmărit îndeaproape toate evenimentele din Republica Moldova.

Despre ridicarea imunităţii lui Vladimir Filat a scris şi Agerpres. „Parlamentul de la Chişinău a decis joi ridicarea imunităţii deputatului Vlad Filat, lider al Partidului Liberal Democrat şi fost prim-ministru al Republicii Moldova, acuzat de acte de corupţie şi implicare directă în fraude bancare, informează mass-media locală”, notează agenţia de ştiri.

„Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost reţinut joi şi a ajuns la Centrul Naţional Anticorupţie, la scurt timp după ce Legislativul a decis ridicarea imunităţii sale parlamentare, în urma acuzaţiei de implicare în fraudele de la Banca de Economii”, a scrie Mediafax despre situaţia din Republica Moldova.

Articolul a fost intitulat Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost REŢINUT, după ce a rămas fără imunitate parlamentară. Intrările Parlamentului moldovean, blocate de protestatari”.

Gandul.info afirmă că „Parlamentul moldovean a votat joi pentru ridicarea imunităţii parlamentare a fostului premier Vlad Filat, acuzat de implicare în fraudele de la Banca de Economii (BEM). Vlad Filat a fost dus la audieri la Centrul Naţional Anticorupţie, el fiind luat cu mascaţii de la Parlament.

Şi Antena 3 a publicat un articol despre ridicarea imunităţii liderului PLDM. „Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost reţinut joi şi a ajuns la Centrul Naţional Anticorupţie, la scurt timp după ce Legislativul a decis ridicarea imunităţii sale parlamentare, în urma acuzaţiei de implicare în fraudele de la Banca de Economii”, menţionează antena3.ro.

Totodată, Ziare.com a publicat un articol în care se menţionează că Filat poate să arestat. „Premieră în Republica Moldova: Fostul premier Vlad Filat poate fi arestat” acesta este titlul materialului de pe ziare.com.