19:03:59 28.03.2024
Stiri

Festivalul Național de Teatru: Transmisiuni în DIRECT la Chișinău, Londra și Viena

Știri 15.10.2015 14:13 Vizualizări1158 Autor: Victoria Bortă


Festivalul Național de Teatru: Transmisiuni în DIRECT la Chișinău, Londra și Viena

Festivalul Naţional de Teatru se va putea urmări, în premieră, nu doar pe scenele bucureştene, ci şi la Chișinău. Trei dintre cele mai aşteptate spectacole din cadrul festivalului vor putea fi urmărite în transmisiune directă la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din capitală.

Totodată, spectacolele vor putea fi vizionate, pentru prima dată în direct în cinci oraşe din România, dar și în străinătate.

Prin intermediul parteneriatului încheiat cu Institutul Cultural Român, iubitorii teatrului românesc aflaţi în Londra, Viena şi Chişinău vor avea privilegiul de a veni în contact în timp real cu scena vie a evenimentului, urmărindu-l în transmisiuni în direct de la sediile ICR Viena, ICR Londra şi în Sala mare a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău.

„Proiectul cu Grand Cinema & More, pe care l-am început anul trecut la Naţionalul craiovean, continuă astăzi, în premieră absolută în ţara noastră, căpătând o dimensiune naţională şi internaţională”, subliniază directorul FNT, Marina Constantinescu.

Seria de transmisiuni în direct va debuta pe 23 octombrie, la ora 20.00, cu difuzarea piesei „Mein Kampf” de George Tabori, în regia lui Alexandru Dabija, producţie a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, care va deschide Festivalul pe scena Naționalului din Bucureşti.

Transmisiunile continuă la 30 octombrie, ora 19.00, cu spectacolul „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, pus în scenă de Victor Ioan Frunză, la Centrul Cultural European pentru UNESCO.

„BIZONI Fabulă urbană #2” după Pau Miró, realizat de Radu Afrim la Sibiu cu trupa Teatrului Naţional „Radu Stanca”, va încheia seria de difuzări în direct a Festivalului Naţional de Teatru, în seara zilei de 1 noiembrie, începând cu ora 20:00.

Biletele pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor din cadrul Festivalului Național de Teatru pot fi achiziţionate online de pe www.grandentertainment.ro şi la casele de bilete ale locaţiilor partenere.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md