Acer Aspire R 14 este un laptop convertibil ce permite rotirea ecranului la 360°, graţie unui sistem cu balama dublu-articulată. La interior, găsim o platformă cu procesor Intel Core 6th gen (Skylake) ajutată cu 8GB memorie.

 Noul portabil include tehnologia Acer Purified Voice, asigurând procesarea digitală a sunetelor preluate de microfonul încorporat, pentru interpretarea corectă a comenzilor vocale trimise asistentului Cortana.

Încadrat la categoria PC-urilor All-in-One, Acer Aspire Z3-700 este în fapt o tabletă pentru masa de birou. Prevăzut cu un ecran Full HD de 17.3˝, dispozitivul cu greutate de numai 2kg şi acumulator propriu poate fi relocat cu uşurinţă dintr-o cameră în alta, sau strecurat în bagaje.

Potrivit atât pentru divertisment, cât şi activităţi mai serioase, Aspire Z3-700 foloseşte o configuraţie cu procesor Intel din noua familie Skylake şi 8GB memorie RAM, iar la nevoie poate funcţiona până la 5 ore doar cu acumulatorul din dotare.

Noua serie Acer Apsire R 14 va fi disponibilă în ţările europene începând cu 799 euro, încă din această lună. Cei care aleg să înlocuiască vechiul PC cu un exemplar Aspire Z3-700 vor trebui să pună deoparte aproximativ 599 euro.