10:15:13 29.03.2024
Stiri

AVERTISMENTUL lui Ion Sturza privind acțiunile lui Usatîi: „Fiți atenți la băiatul nesăbuit de la Fălești!”

Politică 12.10.2015 11:19 Vizualizări2860 Autor: Ziarul National
AVERTISMENTUL lui Ion Sturza privind acțiunile lui Usatîi: „Fiți atenți la băiatul nesăbuit de la Fălești!” golos.md


Fostul premier Ion Sturza atenționează că acțiunile controversatului Renato Usatîi riscă „să arunce Moldova în haos” și îi îndeamnă pe cetățenii R. Moldova „să nu se prindă în hora rahatului”, fiindcă riscă „să se infesteze”.

„(Renato Usatîi – n.r.) E un exponent al teribilismului și anarhismului ce riscă să arunce Moldova în haos. Fără de școală, lipsit de scrupule și rațiune, prieten cu guleaiul nesăbuit și cu lumea interlopă. (…) Trenul cu bani rusești, care îl lovise cândva, a cam plecat din gara lui, la primărie e nevoie de răbdare, bani și pricepere… Așa că „facem ce e mai simplu – luăm puterea, devenim țar al „vseia” Moldova”. (…) Renato știe că multă lume cunoaște foarte bine traseul lui de la vagabond la „om de afaceri respectat”. Cine, cum, când... Miroase mai al dracului decât rahatul împrăștiat de el prin Chișinău! Dar lui nu-i pasă… Гулять так гулять! (Dacă e bal, bal să fie – n.r.)”, scrie Sturza pe Facebook.

Potrivit lui Sturza, dorința lui Usatîi de a se ocupa de politică „s-a născut din supărarea față de Vlad Filat” care „l-a abandonat în favoarea lui Șor”, dar „din supărare și cancan nu construiești un proiect politic. Doar umpli cu rahat o țară întreagă…”.

„Moldoveni, nu vă prindeți în hora rahatului, riscați să fiți infestați. Cu băieții aceștia ne scufundăm rău de tot. Mai este vreo scăpare?”, întreabă Sturza pe aceeași rețea de socializare.

Menționăm că activiștii lui Usatîi au blocat în această dimineață bd. Ștefan cel Mare, solicitând demisia președintelui Nicolae Timofti și anunță „o săptămână plină de surprize”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md