21:48:20 28.03.2024
Stiri

Usatîi băgat în „afacerea” cu fecale? „Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului”

Politică 11.10.2015 18:02 Vizualizări2564 Autor: Ziarul National


După ce ieri socialiștii au blocat străzile în apropiere de sediile celor trei partide aflate la guvernare, controversatul Renato Usatîi a găsit și el o metodă de a protesta.

Acesta a scris pe contul său de Facebook că, astă-noapte, peste trei tone de fecale ar fi fost vărsate în fața sediului PLDM de pe str. București. Ca să fie mai convingător, Usatîi a publicat și un video în care se vede cum o mașină execută niște manevre în fața sediului PLDM.

Liberal-democrații susțin că imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM „demonstrează clar” că este vorba despre o provocare.

În imaginile făcute publice de PLDM se vede cum o mașină vine, la ora 4.40, cu viteză și deteriorează scările sediului. Șoferul se ascunde în spatele scaunului, în timp ce un furtun începe a descărca dejecțiile.

„Regretabil este faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat să pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocari sunt mediatizate cu insistenţă de Usatîi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală. Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată”, se arată într-un comunicat de presă al PLDM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md