(VIDEO) Sediul PLDM, vandalizat în toiul nopții; Liberal-democrații dau vina pe Usatîi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost vandalizat în noaptea de sâmbătă spre duminică. O utilitară care deservește WC-urile publice a lovit scara din fața sediului partidului, aruncând ulterior dejecțiile.

Liberal-democrații au prezentat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și sunt de părere că este vorba de o „provocare” pusă la cale de primarul de Bălți, Renato Usatîi, mai ales că informația apăruse iniția pe pagina de Facebook a controversatului politician.

„Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocari sunt mediatizate cu insistenţă de Usatîi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală. Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevarată”, se arată într-un comunicat al PLDM.

Usatîi postase duminică la prânz, pe pagina sa de Facebook, un comentariu în acest sens.

fssw

„Acesta este doar începutul (…). Cred că Filat singur stă în spatele acestei acțiuni. Vrea cumva să atragă atenția asupra partidului său”, a comentat Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...