Actualitate

VIDEO din sediul PLDM: Pe scările partidului au fost descărcate trei tone de fecale

Video camere de supraveghere:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Imagini video înregistrate de camerele de supraveghere de la s…

Imagini video înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM din această noapte

Posted by Privesc.Eu on Sunday, 11 October 2015

Pe rețelele de socializare a apărut un video în care se arată cum sediul PLDM, care se află pe strada București din capitală a fost batjocorit. 

„Trei tone și jumătate de fecale au fost descărcate în fața sediului PLDM din Chișinău. Este doar începutul. Vrem miliardul înapoi”, se spune în mesajul ce însoțește filmulețul.

PLDM califică situația drept o provocare. „Faptul că aceste provocari sunt mediatizate cu insistenţă de Usatâi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală”.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comentat că nu are nicio legătură și crede că însuși Vlad Filat a pus totul la cale.

Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că de fapt ieri noapte pe strada unde se află sediul PLDM a avut loc un acceident rutier. Acesta a adăugat că șoferul nu s-a isprăvit și s-a tamponat într-un pilon. „În urma acestei tamponări s-a declanșat o trapă a cisternei de unde au curs fecalele pe trotuar”, afirmă Jovmir. 

Dacă această versiune se va adeveri, șoferul riscă să fie amendat cu 1000 de lei pentru accident rutier.

În luna martie 2009 cinci persoane necunoscute au batjocorit sediul PLDM. Aceștia au aruncat pungi cu vopsea galbena, murdărind panoul iluminat de la intrarea în sediu și pereții clădirii.

TIMPUL.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *