20:20:59 28.03.2024
Stiri

Iubiri celebre // „Amazoana neîmblânzită”

Social 11.10.2015 16:41 Vizualizări1909 Autor: Ziarul National


Iubiri celebre // „Amazoana neîmblânzită” sursa: google.ro

A șasea artă // Ava Gardner

Este considerată cea mai strălucitoare stea din constelaţia celebrităţilor de la Hollywood. O revistă de scandal a catalogat-o drept „cel mai fermecător animal de pe Pământ”, iar unul dintre impresarii săi scria: „Îi plăcea să consume alcool, să-şi dea părul pe spate, să-şi arunce pantofii şi să-şi ia liber de la norme”.

Căsătorii

De trei ori a fost rugată să meargă la altar. Prima oară, de actorul Mike Rooney, care scria despre luna lor de miere că a fost o „simfonie sexuală”. A doua oară s-a căsătorit, pentru mai puţin de un an, cu afemeiatul lider al unei formaţii de jazz, Arti Show.

Ultima oară a mers la altar cu Frank Sinatra. „Nu mă certam cu el niciodată în pat. Dar întotdeauna în drumul spre baie”, scria actriţa. Eşecul căsniciei Gardner-Sinatra a fost explicat de critici prin complexul Marilyn Monroe: „Visul multora de a nu aparţine unuia singur!”.

Howard Hughes

Faimos pentru averea sa nemăsurată, dar și pentru aventurile sale cu celebrități din lumea filmului, Hughes încearcă luni de-a rândul să intre în grațiile Avei - o spionează, îi cumpără cadouri exorbitante. Ori de câte ori ea rupea o relație, el era acolo încercându-și șansa de fiecare dată.

Frank Sinatra

Întâlnirea lor s-a transformat în dragoste la prima vedere. Au încercat cu disperare să țină ascunsă iubirea lor, să lupte împotriva atacurilor venite din partea presei, a fanilor, a bisericii catolice care, evident, blama adulterul celebrului cântăreț.

S-au căsătorit imediat după divorțul lui. Căsnicia s-a transformat brusc într-o luptă între doi oameni temperamentali, pasionali, geloși, posesivi. Sinatra se afla într-o perioadă slabă a carierei lui, astfel că soția era deseori nevoită să-l întrețină. A rămas însărcinată, dar pentru că relația lor era departe de a fi una potrivită pentru a crește un copil, a făcut un avort. S-au despărțit după doi ani.

George C. Scott

După divorțul de cel care avea să rămână iubirea vieții sale, în viața sentimentală a actriței intră alți bărbați care, la fel, o hărțuiesc cu gelozia lor, îi rănesc încrederea în ea însăși și chiar o agresează fizic. Există mărturii ale prietenilor care spun că în timpul legăturii sale cu actorul George C. Scott, actrița apărea deseori cu urme vizibile lăsate de furiile lui.

Talent incontestabil

Despre actorie mărturisește: „Eram leneşă. Aş fi fost o actriţă mult mai bună dacă aş fi luat lucrurile în serios. N-am avut niciodată respectul cuvenit faţă de actorie. Destul de frecvent îmi învăţam replicile în drum spre studio”.

John Ford este cel care vede în ea actrița mai mult decât femeia fatală. Se pare că doar încrederea unui regizor îi lipsise, pentru ca ea să scoată la suprafață toate resursele și talentul pe care-l avea.

În Spania

Nefericită în dragoste și dezamagită de lumea dură și perversă de la Hollywood, Ava se hotărăște să se mute în Spania. Acolo caută cele mai incitante aventuri: urmărește cu pasiune coridele și pe luptătorii din arenă, spectacolele de flamenco. Continuă să joace în filme realizate atât în Europa, cât și dincolo de Ocean. Din cauza unor probleme pe care le are cu legile fiscale din Spania, se mută la Londra.

Singurătate în Londra

Continuă să facă filme. Recunoaște cinstit că o face numai pentru bani. Trăiește singură alături de menajeră și de câinele său. Face plimbări lungi prin parcuri și organizează cine pentru prieteni. Cel care îi achită facturile pe medicamente și întreținerea casei este Frank Sinatra, care i-a rămas fidel prieten până la moartea ei.

Moare la vârsta de 67 de ani din cauza unei pneumonii. Tocmai terminase de scris „Ava, My Story“.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md