Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă


Invitatul serii este Alexandru Bolfa, reporter.

:

În ediţia de joi a Ziarului de Gardă citiţi la rubrica Dosar o continuare a investigaţiei despre creditele oferite de Banca Socială. Un material în care cititorii noştri pot afla cum o firmă fondată de un acţionar de la Banca de Economii obţine credite de miliarde de lei de la Banca Socială care la rândul ei se împrumută de la BEM.

În aceiaşi rubrică găsiţi un material la acelaşi subiect, despre raportul secretizat al comisiei parlamentare de anchetă a pieţii valutare şi sistemului bancar. Aici puteţi citi cum alte firme fantomă, administrate de persoane interpuse au beneficiat de credite de miliarde deja de la Banca de Economii.

La rubrica Reporter Special, abonaţii noştri sau cei care vor merge la chioşcuri după ziarul de gardă pot afla istoria europenilor care contrar tendinţei migraţonale şi-au urmat soţiile în R. Moldova. Aici aceştia îşi creează afaceri înfloritoare şi ţin piept cu pot birocraţiei şi corupţiei moldoveneşti.

Tot în ziarul de mâine la rubrica Actual puteţi face cunoştinţă cu un material făcut la Bruxell cu mai mulţi parlamentari europeni, care ne atenţionează despre şans unică betona parcursul european care poate fi ratată. Dacă oficial, europenii susțin că așteaptă de la țara noastră nu doar vorbe, ci și fapte, în discuții neoficiale, aceștia nu-și ascund regretele și îngrijorarea față de ce s-a întâmplat pe scena politică de la Chișinău, după alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

În rubrica La Marginea Europei puteţi afla cum e posibil din cauza naivităţii dar şi prin acţiunile dubioase a procurorilor şi judecătorilor să rămâi fără apartament.

XS
SM
MD
LG