A câștigat un milion de dolari din blogging și dorește să viziteze întreaga lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a reuşit să câştige un milion de dolari din blogul său. Johnny Ward, în vârstă de 31 de ani, este un tânăr dintr-un orăşel din Irlanda. El s-a născut într-o familie modestă, iar dorinţa sa, încă de mic copil, a fost să viziteze toate ţările din lume.

Visul său din copilărie este pe cale să se implinească, deoarece a câştigat, din activitatea sa de blogging din ultimii trei ani, un milion de dolari, scrie Business Insider.

Ward povesteşte că situaţia sa financiară s-a schimbat când şi-a lansat blogul şi compania media. Tânărul a vizitat deja aproximativ 160 de ţări şi mai are pe lista sa încă 193. Intenţia lui este de a le vizita până la sfârşitul verii următoare.

Deoarece a crescut fără o situaţie materială grozavă, Ward este foarte atent la cheltuieli. Chiar dacă vizitează lumea, el nu cheltuieşte o sumă mai mare de 1.000 de dolari pe lună.

Cum realizează venituri online? Popularul site de călătorii oferea venituri decente din comisioane din programe de afiliere şi reclame. Însă, odată cu îmbogăţirea cunoştinţelor în ceea ce priveşte afacerile online, Ward a înfiiţat compania care se ocupă de toate aspectele unei afaceri online, având clienţi din întreaga lume.

Tânărul consideră că oportunităţile sunt întâlnite la tot pasul şi că trebuie doar să învăţăm să le fructificăm.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...