Șeful întreprinderii municipale pentru exploatarea drumurilor, arestat pentru 30 de zile

Efim Cheptănari, directorul Regiei Exdrupo, reținut preventiv la 30 septembrie, a primit un arest de 30 de zile. Acesta este bănuit că ar fi delapidat bani publici. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei sectorului Ciocana al Capitalei încă vineri, 2 octombrie.

Dosarul penal în care este vizată administraţia întreprinderii municipale Exdrupo, acuzată pentru delapidarea averii străine în proporţii deosebit de mari, a fost pornit încă mai 2014. Oamenii legii declarau la acel moment că în dosar era vizat directorul Efim Cheptănar, împreună cu alţi şefi din companie. Conducerea Exdrupo era bănuită de modul în care a cheltuit banii alocaţi pentru drumurile din municipiul Chişinău. În cadrul acestui dosar au fost efectuate percheziții atât în birourile, cât și în casele șefilor de la Exdrupo.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.