Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, "tricolorii" vor întâlni Finlanda, într-un meci care se va disputa cu porţile închise pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17:00 (19:00 ora Chişinăului), reprezentativa de peste Prut să încheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

Pentru aceste două jocuri, selecţionerul Anghel Iordănescu va miza pe 16 stranieri:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)

Fundaşi: Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (SSC Napoli), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano)

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliţă (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keşeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba)

Selecţionerul Anghel Iordănescu i-a ocolit din nou pe Ciprian Marica şi Cristi Tănase, oameni cu greutate la prima reprezentativă. Fostul căpitan al Stelei a revenit în ţară şi se antrena cu trupa lui Mirel Rădoi în speranţa că va prinde o convocare pentru dubla cu Finlanda şi Insulele Feroe. Pentru Marica vestea neconvocării a venit în ziua în care a împlinit 30 de ani.

La Campionatul European se califică direct primele două clasate din fiecare grupă împreună cu echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj. Celelalte opt ocupante ale locurilor 3 vor disputa un play-off în dublă manşă.