(FOTO) Protest la Cărpineni; Sute de persoane s-au solidarizat cu acțiunile din Orașul Demnității

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sute de persoane au protestat joi, de dimineață, în satul Cărpineni, în cadrul unei acțiuni organizate de către simpatizanți ai Platformei Civice Demnitate și Adevăr din localitate.

Chiar dacă sunt în plin sezon de recoltare, câteva sute de cetățeni ai localității au participat la o manifestați de protest în centrul satului Cărpineni, ei solidarizându-se cu manifestanții din Orașul Demnității, din Piața Marii Adunări Naționale.

trg

La fel ca și în alte localități ale țării, localnicii și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile actualei guvernări, pe care o consideră drept una antinațională și antipopulară. Ei au declarat că vor veni la 4 octombrie la Chișinău, acolo unde sunt hotărâți să-și ia „țara înapoi”.

mc

Cetățenii au manifestat sub drapelele Uniunii Europene și ale Republicii Moldova, scandând lozinci antiguvernamentale, care i-au vizat, în special, pe președintele PLDM Vladimir Filat și oligarhul Vladimir Plahotniuc.

În ultimele săptămâni Platforma Civică Demnitate și Adevăr a participat la astfel de întâlniri în zeci de localități ale țării.

laca

le

qw


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...