550 de locuri de muncă la Târgul de Cariere din Chișinău. Renault și Kaufland, printre angajatori

Peste 500 de locuri vor fi puse la „vânzare” la cea de-a opta ediție a Târgului de Cariere Chișinău care își va deschide ușile în perioada -3 octombrie 2015, între orele 10.00-17.00 la Casa Armatei.

În total 30 de angajatori, 260 de tipuri de joburi, pentru 550 de poziții deschise – toate aceste oportunități îi așteptă pe cei 3000 de vizitatori preconizați să vină la acest eveniment.

Evenimentul se adresează îndeosebi tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori.

Locurile de muncă disponibile acoperă o plajă largă de domenii: de la auto-automotive la industria alimentară, domeniul bancar, telecom, servicii, logistică și transport. Astfel, se caută de la profesori de limbă engleză la administratori baze de date, specialiști în aplicații informatice și în compensații și beneficii, customer service representative, service desk developer.

Partenerii Premium ai Târgului de Cariere TdC Chișinău sunt Groupe Renault și Kaufland. Retailerul internațional Kaufland, despre care s-a anunțat recent că vine în Republica Moldova va avea o ofertă joburi pentru tineri:
„De-a lungul timpului am observat în procesul de recrutare tineri cu potențial care vor să înceapă o cariera acasă. Pe aceștia îi încurajăm și îi sustinem să profite de cât mai multe oportunități ce contribuie la o carieră de succes. Vă așteptăm cu interes să facem cunostiință la standul nostru din cadrul Târgului de Cariere“, a declarat Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de agenția Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în marile orașe din România și în capitala Republicii Moldova și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră. Târgul de Cariere a trecut deja de ediția cu numărul o sută.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.