Nume
Parola
Vizualizări: 3212
(INVITAȚIE) Platforme de valorificare a potențialului societății civile
29 Septembrie 2015 — Centrul CONTACT invită prestatorii de servicii și jurnaliștii interesați de activitățile societății civile să se înregistreze gratuit în bazele de date plasate pe www.ngo.md. Bazele de date au fost elaborate de către Centrul Contact, în cadrul programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS), implementat de FHI 360 cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Pentru informații suplimentare accesați http://fhi360.md/.
Prin această invitație lansăm un apel de cooperare și implicare către toți cei interesați de valorificarea potențialului societății civile. Vă încurajăm să vă înregistrați în „Baza de date a prestatorilor de servicii de instruire și dezvoltare organizațională” sau/și „Baza de date a jurnaliștilor interesați de activitățile organizațiilor societății civile (OSC-urilor)” pentru a stabili relații reciproc avantajoase și durabile între OSC-uri şi mass-media.
Bazele de date sunt accesibile pentru toți cei interesați.
Prima bază de date destinată prestatorilor de servicii are două nivele de acces și permite obținerea informației despre organizații, experiențe, partajarea resurselor informaționale între membri, dar și identificarea opțiunilor de colaborare și parteneriate.
Cea de-a doua bază de date este destinata jurnaliștilor și permite un schimb rapid de date între reprezentanți media din toată țara, precum și identificarea jurnaliștilor interesați de subiectele societății civile.
Inițiativa face parte dintr-o serie de măsuri care vin să sporească potențialul societății civile. Persoana de contact: Aleona Veselovscaia, coordonatoare de program „Consolidarea Societății Civile”, Centrul CONTACT E-mail: elena.veselovskaia@gmail.com, tel: 0 22 23 39 48.

Această inițiativă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului Național de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova CONTACT și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.