FOTO/ La Circul din Chișinău s-a deschis o nouă stagiune

Cu genericul „Arena bucuriei”, la Circul din Chișinău s-a deschis în acest week-end o nouă stagiune. Stagiunea va dura până pe data de 1 noiembrie, curent, și însumează spectacole cu participarea artiștilor autohtoni și a celor din Ucraina.

Primul show prezentat de către circari a fost destul de grandios, dinamic și interesant pentru toate categoriile de vârstă, incluzând prestaţii acrobatice, echilibriste şi aeriene, momente comice, dresuri de animale și păsări exotice – în jur de 90.

Menționăm că toate spectacolele au loc în arena mică a Circului, renovată recent, care dispune de 300 de locuri, amplasate în 3 rânduri. Circul şi-a reluat activitatea în luna mai 2014, prima stagiune în sala mică a Circului din Chișinău a avut un mare succes pentru publicul spectator, fiind în număr de peste şapte mii.
circul chisinau10
circul chisinau9
circul chisinau8
circul chisinau7
circul chisinau6
circul chisinau5
circul chisinau3
circul chisinau2
circul chisinau1

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.