(FOTO și VIDEO) Protest la televiziunea publică: „Nu-l mai slujiți pe Plahotniuc”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestatarii din Orașul Demnității din Piața Marii Adunări Naționale au mers luni în fața postului public de televiziune Moldova 1, pentru a protesta față de politica editorială a instituției.

Manifestanții sunt nemulțumiți de faptul că deși organizează zilnic pichetări în Chișinău, Moldova 1 nu relatează despre aceste evenimente.

Ultimul caz de acest fel a fost protestul din fața Parlamentului, de vineri, la care s-au adunat în jur de o mie de pensionari.

„O televiziune publică nu poate să-și permită să ignore un protest la care au participat o mie de pensionari, în fața Parlamentului. Solicităm ca Moldova 1 să transmită un reportaj echidistant despre acest eveniment”, a declarat Victor Leancă, președintele Uniunii Pensionarilor din Moldova.

lkhgda

Președintele postului public, Mircea Surdu, a ieșit pentru câteva secunde în fața protestatarilor, acuzându-i pe cei din Consiliul Marii Adunări Naționale că ar aduce protestatarii în fața televiziunii, care „își face echidistant treaba”.

El a fost însă huiduit de către protestatari.

Ulterior, un grup din partea protestatarilor a mers în sediul televiziunii pentru a discuta cu conducerea postului. Aceștia au cerut timp de antenă, emisiuni de dezbateri echidistante și relatarea manifestațiilor din Piața Marii Adunări Naționale.

ddds

ffaa

lkhgda


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...