Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

25 Aprilie, 2024

ANRCETI participă la o conferință internaţională privind activitatea de reglementare a sectorului de comunicații electronice

Reprezentanți ai Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) în frunte cu directorul adjunct al acesteia, Iurie Ursu, participă, în perioada 28 – 29 septembrie, la cea de-a 13-a Conferință Internațională privind activitatea de reglementare a sectorului de comunicații electronice cu tema: „Extinderea și acceptarea accesului în bandă largă”. Evenimentul se desfășoară la Budva, Muntenegru, şi este organizat de Biroul de Dezvoltare a Telecomunicațiilor al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) și Agenția pentru Comunicații Electronice și Servicii Poștale din Muntenegru (EKIP).

La Conferință participă responsabili din cadrul autorităţilor de reglementare şi ministerelor de ramură din ţări europene, operatori de comunicații electronice, reprezentanți și experți ai organizațiilor și instituțiilor internaționale în domeniul dezvoltării și reglementării comunicațiilor electronice.

Scopul principal al Conferinței este de a oferi participanţilor la ea o platformă de dialog cu privire la strategiile și politicile de dezvoltare a serviciilor în bandă largă în contextul provocărilor și oportunităților pe care le oferă rețelele și serviciile electronice furnizate prin intermediul infrastructurii moderne.

Conform agendei, participanții la Conferință examinează stadiul actual al cadrului de reglementare în domeniul comunicațiilor electronice, politici și studii de caz privind dezvoltarea serviciilor în bandă largă, precum și provocările în domeniul protecției consumatorilor. Delegații la Conferință urmează de asemenea, să discute planurile de dezvoltare a serviciilor în bandă largă pentru perioada viitoare.

28 septembrie 2015

Ultima actualizare: 28/09/2015